Professionell och miljövänlig flyttstädning

Vi städar ditt hem eller kontor som du flyttar ut från, med ånga. Även här minimeras miljöpåverkan och du kan fokusera på det viktigaste inom flytten.

Låt oss underlätta din flytt

Det finns mycket att tänka på under en flytt. Bland annat ska alla möbler packas in och hanteras varsamt, det ska bäras en hel del möbler, och mycket annat. En av de jobbigaste momenten som definitivt ger stress och huvudvärk är flyttstädningen, d.v.s. att bostaden man flyttar ut från ska städas så att nästa person som flyttar in kommer till en ren bostad. Det är här vi på S Team GBG kommer in i bilden. Vi är professionella och har flera års erfarenhet av flyttstädning.

Effektiva och miljövänliga med ångtvätt

Vi är effektiva och flexibla, vilket innebär att vi gör jobbet i tät dialog med våra kunder. Vi strävar efter att minimera miljöpåverkan under våra arbeten och ett av sätten att göra det är att använda ångtvätt. Denna metod tillämpar vi även under flyttstädningen. Ångmetoden är perfekt för en omfattande flyttstädning där vi rengör hemmet på djupet och ser till att det är skinande rent och fint när vi är klara. Dessutom sparar vi stora mängder vatten som inte behövs när man använder ånga. Detta innebär minimal miljöpåverkan, vilket du som kund kan känna dig delaktig i att ha bidragit till när du anlitar oss.

Du vet väl om att våra städtjänster är RUT-avdragsberättigade? Läs mer här!

Be om offert!